s
Sonja's Bloemenkade
12-02-2024
Valentijn, Moederdag of gewoon, zomaar. Een bloemstuk of boeket op maat haal je bij Sonja in Schoondijke. Sonja: “Bij ons kies je welke bloemen je mooi vindt, waarna ik er een uniek boeket van maak. Standaard boeketten staan hier niet in veelvoud klaar. Ook voor de snelle beslissers is een boeket op maat zo gemaakt."

Een verhaal achter elk bloemetje
Sonja: “Ruim zes jaar geleden startte ik met de bloemenwinkel in Breskens. Anderhalf jaar geleden kwam deze plek in Schoondijke op mijn pad. Veel meer ruimte voor verse bloemen en planten, zijdebloemen, potten en vazen en workshops. Dat was een grote stap, maar elke dag een feestje. Met mooie bloemen werken en iets kunnen betekenen voor klanten bij feestelijke of juist minder vrolijke gelegenheden, daar ligt mijn hart. De één komt voor een kleinigheidje, de ander voor een hele grote bos bloemen. Achter elk bloemetje zit wel een verhaal en dat maakt het zo afwisselend.”

Duurzame bloemist
"In samenwerking met Fleurop behaalden we het certificaat duurzame bloemist. Inkoop van bloemen en planten doen we in Nederland. Want waarom van ver halen als er in hier al zoveel moois geteeld wordt. Ook verpakking en inrichting, duurzaamheid is doorgevoerd in de hele bedrijfsvoering." We vroegen Sonja wat zij een goed moment vindt om een bloemetje cadeau te doen. “Daar hoef ik niet lang over na te denken hoor! Grijp gewoon elk moment aan, iedereen is gek op bloemen." 😉
Contact info
Sonja's Bloemenkade
Dorpsplein 7 SCHOONDIJKE

Anderen bekeken ook:

Blossom Kitchen en Bar
Blossom Kitchen en Bar
Vitto's Pizza
Vitto's Pizza
Het Zeeuws Oestertje
Het Zeeuws Oestertje