s
Jachthaven Cadzand
01-08-2022
Als havenmeester is Arno de gastheer van Jachthaven Cadzand. Vanuit het mooiste kantoor van Cadzand-Bad  is hij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de jachthaven en voor de ontvangst van passanten en vaste gasten. “Mijn taak is dat iedereen zich welkom voelt en optimaal geniet van het leven op de boot. Van kinds af aan zeil ik al, de Westerschelde trekt altijd. Ik heb werk wat niet als werk voelt. Hoe heerlijk is dat! Naast havenmeester ben ik plaatsvervangend schipper bij de KNRM. Reddingsstation Cadzand ligt op enkele passen van mijn kantoor, dus ik ben dicht bij de actie.”

Duvel café
Jachthaven Cadzand is de laatste haven van Nederland, voordat je het ruime sop kiest. Arno: “De mogelijkheden zijn eindeloos. Je kunt bijvoorbeeld oversteken naar Roompot of Stellendam, links vaar je naar de Belgische kust of rechts naar Breskens. Het is tevens een veelgebruikte locatie voor de oversteek naar Engeland. We zijn een kleinschalige haven met 125 vaste ligplaatsen met jaarlijkse vele passanten. Wie hier als passant binnenkomt, meldt zich regelmatig voor een vaste ligplaats. Of het aan de brede boxen, de gemoedelijke sfeer of het Duvel cafeetje speciaal voor de gasten ligt? Waarschijnlijk een combinatie van deze drie!” 😉 

Thuishaven
Heb je geen boot, maar wil je wel eens de Westerschelde op? Knokke Boat en Channel Sailing bieden verschillende watersportactiviteiten aan. Beide bedrijven hebben Jachthaven Cadzand als thuishaven.
 
Contact info
Jachthaven Cadzand
Maritiem Plaza 2 CADZAND

Anderen bekeken ook:

Blossom Kitchen en Bar
Blossom Kitchen en Bar
Vitto's Pizza
Vitto's Pizza
Het Zeeuws Oestertje
Het Zeeuws Oestertje