s
Bover Fashion
19-02-2024
My Jewellerly, Vero Moda, s.Oliver, Jack & Jones en vele andere merken vind je bij Brover fashion in Breskens. Evelien: “Bij het opstarten van de winkel zocht ik naar betaalbare merken die die in Breskens een aanvulling konden zijn en een brede doelgroep aanspreken. Dames en heren kunnen hier een complete outfit kopen, zelfs schoenen. De collecties in de winkel veranderen continu. Dat maakt elk bezoekje aan de winkel weer verrassend.”

Van Sluis naar Breskens
Evelien is de eigenaresse van Brover Fashion in Breskens. Ze begon haar loopbaan in de mode als filiaalleidster bij Mexx in Sluis, later s.Oliver. “Het plan was om de winkel in Sluis van mijn bazin over te nemen, dat plan liep uiteindelijk spaak. Maar toen na twaalfenhalf jaar in Sluis het pand in Breskens op mijn pad kwam, ben ik in het diepe gesprongen. Opzoek naar een naam, de juiste merken, aankleding en een team. Om na de verbouwing van een half jaar in april 2022 de deuren van Brover Fashion voor het eerst te openen."

Adviseren en inspireren
“Inkopen doen vind ik één van de leukste dingen, maar het persoonlijk contact met de klanten geeft mij nog meer voldoening. Soms komen mensen voor een broek, maar gaan met een jurk naar buiten. Of ze komen uit de paskamer met een verrassende kledingcombinatie die ons weer nieuwe inzichten en inspiratie geeft. Dat je klanten kan adviseren en aankleden, levert ons elke keer weer een goed gevoel.”
Contact info
Brover Fashion
Spuiplein 45 BRESKENS

Anderen bekeken ook:

Blossom Kitchen en Bar
Blossom Kitchen en Bar
Vitto's Pizza
Vitto's Pizza
Het Zeeuws Oestertje
Het Zeeuws Oestertje