s
Camping Zonneweelde
11-01-2023
Maaikes schoonouders waren eigenaar van Camping Cassandria-Bad in Cadzand toen ze plots dachten: ‘Wat als onze zoons straks allemaal een camping willen?’ Kort daarop deed zich de mogelijkheid voor om Camping Zonneweelde in Nieuwvliet over te nemen. “Het is inmiddels 22 seizoenen geleden dat Martin en ik het avontuur hier zijn aangegaan”, blikt Maaike terug. “Ons motto is om het telkens nét iets anders dan anderen te doen. Daarom zijn onze nieuwe kampeerplaatsen met privé sanitair ook voorzien van een koelkast en vaatwasser en hebben we in onze sanitairgebouwen een vaatwasser geïnstalleerd.”

Binnenspeeltuin
Dat motto, een stapje extra, ervaar je ook bij binnenkomst in de piazza. “Onze wens was een centrumgebouw met triple A voorzieningen, niet alleen voor onze gasten maar voor de hele omgeving. Naast de receptie, een supermarkt en het Italiaans restaurant Piazza Nieuwvliet is er een grote binnenspeeltuin mét kinderbioscoop én interactieve game wall. In het restaurant werken we met alleen de beste Italiaanse ingrediënten. Als gezin hebben we heel wat pizza’s geproefd om die authentieke smaak te krijgen”, zegt Maaike lachend. “De speeltuin is het hele jaar open, dus ideaal voor kinderfeestjes of een druilerige vakantie.”

Luxe Lodges
Genieten van dat typische ‘buitenleefgevoel’ kán bij Camping Zonneweelde vanaf een kampeerplek, maar dat hoeft niet. Je vindt er ook luxe chalets en lodges, glamping tenten, trekkershutten en beach lofts. Wie zichzelf een ultieme ervaring cadeau wil doen, kan via Strandweelde, Strandhuisjes Nieuwvliet-Bad, het kleine zusje van Zonneweelde, een slaapstrandhuisje boeken.
 
Contact info
Ardoer Camping Zonneweelde
Baanstpoldersedijk 1 NIEUWVLIET

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant