s
De Duintjes Pizza & IJsbar
17-06-2024
Zin in ijs, pizza of gewoon allebei? Dan moet je bij Pizza & IJsbar De Duintjes in Groede zijn. Gezellig op het terras of je bestelling meenemen en met je voeten in het zand genieten van al dat lekkers. De pizza- en ijsbar ligt namelijk aan de breedste duintrap van Zeeland die je in vijftig treden naar het Groese strand brengt.

IJs, pizza en een glimlach
Sophie: “We wilden iets met ijs en pizza. Dat idee was het begin van De Duintjes. Eind februari zijn we begonnen met de verbouwing van het voormalige feestcafé en nog geen anderhalve maand verder hebben we in april voor het eerst proefgedraaid. De Duintjes is een conceptontwikkeling, niks staat vast. Elke dag kunnen we het concept bijschaven en aanpassen naar de wensen van de gast. Want voor mij is het belangrijk dat mensen hier met een glimlach naar buiten gaan.

Smaakvolle details
Ik houd van lekker eten en geniet ervan om de smaakpapillen van onze gasten te verwennen. Dat zit 'm al in de kleinste dingen; onze hand gestrekte pizza’s worden afgewerkt met lekkere oliën en veel kaas. De menukaart is wisselend en seizoensgericht. Zo zijn we nu recepten voor broodjes en ijscoupes met ijs van de Heerenhoeve aan het testen als aanvulling op de huidige kaart.” De Pizza Hot Chicken en de Pittige Tante moet je volgens Sophie zeker eens proberen!

Escape room
Wist je dat er boven De Duintjes een escape room is? Je krijgt 60 minuten om te ontsnappen uit een kamer vol puzzels en raadsels. 
Contact info
De Duintjes Pizza & IJsbar
Zeeweg 4-A GROEDE

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant