s
Het Zeeuws Oestertje
01-04-2024
Oesterschelpen omtoveren tot prachtige kunstwerkjes. Gepersonaliseerd met je naam, beschilderd met vissen of het meisje met de parel. Els kan het allemaal voor je maken.

Ruw en onverschillig
Els: “Het strand is een plek waar ik graag kom. Terwijl ik wandel over het strand en geniet van de omgeving wordt mijn creativiteit aangewakkerd. Zo ontstond één jaar geleden 'Het Zeeuws Oestertje'. Een oesterschelp is een ruw en onverschillig object. Een uniek voorwerp waar je nooit twee dezelfde exemplaren van zal vinden. Dat biedt mij veel mogelijkheden en creatieve inzichten.

Voorbereiding is het halve werk
Mijn schelpen komen uit Yerseke. Nadat de oester is geconsumeerd, komen de lege schelpen bij mij terecht. Voordat ik ze kan beschilderen, gaan ze stuk voor stuk door mijn handen. De schelpen worden gepoetst, geweekt, gewassen en staan vervolgens een week buiten om de geur te neutraliseren. Dan pas kan ik gaan schilderen.“ Voor horeca, een geboorte, huwelijk of gewoon zomaar voor thuis aan de muur, Els staat klaar om met elk verzoek aan de slag te gaan. “Wanneer klanten foto's sturen van mijn werk in hun interieur, maakt me dat heel gelukkig!
Contact info
Het Zeeuws Oestertje
Nieuwstraat 17 BRESKENS

Anderen bekeken ook:

Blossom Kitchen en Bar
Blossom Kitchen en Bar
Vitto's Pizza
Vitto's Pizza
Tearoom en pannenkoekenhuis Petrus & Paulus
Tearoom en pannenkoekenhuis Petrus & Paulus