s
Boeren Biezen
20-02-2023
Het grensdorp Eede, in de volksmond 'Djì', telt drie buurtschappen. De Biezen, waar Margaret en Freddy hun eigen paradijselijke plek Boerderij de Boeren Biezen hebben gevonden, is er één van. Freddy: “In 2010 hebben we de boerderij gekocht en deze in vijf jaar tijd eigenhandig volledig gerenoveerd. We horen vaak van gasten dat onze boerderij doet denken aan een Amerikaanse ranch. Dat beschouwen we als een compliment .We houden beiden van de western stijl.”  

<b>Zen met paarden</b>
Margaret vertelt lachend: “Ja, we hebben hier ons eigen stukje Wilde Westen gecreëerd. Zowel qua bouwstijl alsook met de dieren: Amerikaanse paardenrassen en koeien van Schotse en Ierse afkomst. Gasten met en zonder ervaring kunnen genieten van de paarden, een western rit maken in het bos, op het strand of door de mooie polders. Bijzonder is het logeren met je eigen paard. Ook bieden we workshops aan met de paarden, zoals paardentaal, body and mind en paardenmassage. Kortom, bij ons kan je zen worden bij de paarden. Het is mooi om te zien dat de paarden onze gasten rust, ontspanning, vertrouwen en nog veel meer brengen. Het zijn spiegels op vier voeten.

<b>Zelfvoorzienend, alles puur natuur!<b>
Een andere passies is zelfvoorzienend zijn. De oogst uit onze groenten-, kruiden- en fruittuin wordt ingevroren, geweckt of gefermenteerd. Het vlees komt ook van eigen bodem. We weten wat we eten en delen dat graag met onze gasten. Outdoor cooking is bij ons een bijzondere ervaring. Zowel voor ontbijt, lunch als diner bieden we iets speciaals. Alles is huisgemaakt; broden, jams, kazen, worsten, pizza’s, stoofschotels en zelfs eigengemaakte wijn en drankjes. Kortom, leef & beleef!” rnrnEén ding in zeker: bij deze cowboy en cowgirl waan je je in het Wilde Westen! 
Het grensdorp Eede, in de volksmond 'Djì', telt drie buurtschappen. De Biezen, waar Margaret en Freddy hun eigen paradijselijke plek Boerderij de Boeren Biezen hebben gevonden, is er één van. Freddy: “In 2010 hebben we de boerderij gekocht en deze in vijf jaar tijd eigenhandig volledig gerenoveerd. We horen vaak van gasten dat onze boerderij doet denken aan een Amerikaanse ranch. Dat beschouwen we als een compliment .We houden beiden van de western stijl.” rnrnZen met paardenrnMargaret vertelt lachend: “Ja, we hebben hier ons eigen stukje Wilde Westen gecreëerd. Zowel qua bouwstijl alsook met de dieren: Amerikaanse paardenrassen en koeien van Schotse en Ierse afkomst. Gasten met en zonder ervaring kunnen genieten van de paarden, een western rit maken in het bos, op het strand of door de mooie polders. Bijzonder is het logeren met je eigen paard. Ook bieden we workshops aan met de paarden, zoals paardentaal, body and mind en paardenmassage. Kortom, bij ons kan je zen worden bij de paarden. Het is mooi om te zien dat de paarden onze gasten rust, ontspanning, vertrouwen en nog veel meer brengen. Het zijn spiegels op vier voeten. rnrnZelfvoorzienend, alles puur natuur!rnEen andere passies is zelfvoorzienend zijn. De oogst uit onze groenten-, kruiden- en fruittuin wordt ingevroren, geweckt of gefermenteerd. Het vlees komt ook van eigen bodem. We weten wat we eten en delen dat graag met onze gasten. Outdoor cooking is bij ons een bijzondere ervaring. Zowel voor ontbijt, lunch als diner bieden we iets speciaals. Alles is huisgemaakt; broden, jams, kazen, worsten, pizza’s, stoofschotels en zelfs eigengemaakte wijn en drankjes. Kortom, leef & beleef!” rnrnEén ding in zeker: bij deze cowboy en cowgirl waan je je in het Wilde Westen!
Contact info
Boeren Biezen
Sara Beijtsweg 2 EEDE

Anderen bekeken ook:

Pluktuin Hof Zjevernie
Pluktuin Hof Zjevernie
Dorpswandeling Groede
Dorpswandeling Groede
Sportpaviljoen C-Zand
Sportpaviljoen C-Zand

Volg ons

VisitZeeuwsVlaanderen.nl est une initiative de la Stichting Gastvrij Zeeuws-Vlaanderen, une organisation de la promotion régionale et de l'accueil dans la municipalité de Sluis.