s
Woest17
29-03-2023
Na tien jaar met veel liefde Strandhuys De Vrijbuyter en zes jaar de Groese Duintjes in Groede te exploiteren, kwam er een kans voorbij die ze niet konden laten schieten: overname van strandpaviljoen De Strandganger in Nieuwvliet.

Marijn en Ruben: "Sinds 17 februari hangt de nieuwe naam aan de gevel en zijn we open. De naam is stoer en pakkend. 'Woest' verwijst naar de zee en 17 naar de duinovergang. Het interieur en de kleuren groen, bruin, zwart en roest passen perfect bij de naam. Op de muur heeft Raphael Vanderhaegen, een ‘local hero’, een toffe muurschildering van vijf meter hoog gemaakt." 

Passie voor lokaal
De passie van Marijn en Ruben ligt bij het gasten naar hun zin maken. Hier is er tijd om te zitten en rust te pakken. Persoonlijke service staat hoog in het vaandel bij Woest 17 en er wordt zo veel mogelijk gewerkt met Zeeuwse producten en leveranciers. Lokaal gemaakt brood met Zeeuws zeewater, Zeeuwse kroketten, Zeeuwse sappen en ga zo maar door. Ook aan de interieurbouw is vooral gewerkt door lokale bedrijven. Marijn en Ruben zijn trots op de regio! Dat zien wij natuurlijk graag .

Marijn en Ruben
"We staan beiden ‘aan de voorkant’ en werken keihard mee in de zaak. De teams van de Strandganger, Groese Duintjes en de Vrijbuyter zijn samengevoegd tot één team, alles is goed geregeld voor het seizoen. Al zouden we heel blij zijn met een paar runners voor het terras", zegt Marijn lachend. Het koppel zit vol ideeën, maar wil eerst eens het seizoen draaien. Ruben: "In Groede waren we onder andere bekend om onze cocktailavonden, dus dat moet er eigenlijk wel van komen deze zomer." 

De droom van Marijn was om een strandpaviljoen te runnen, gericht op de lokale inwoners en af en toe een bandje. Voor elk wat wils. Dat komt helemaal goed daar bij WOEST17!
Contact info
Woest17
Zeedijk 1/ Duinovergang 17 NIEUWVLIET

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant