s
Dutch Attitude
13-03-2023
De creativiteit knalt er vanaf bij Dutchattitude. Van Connexxion bus om in te slapen tot zelfgemaakte speelgoedauto’s in allerlei soorten en maten. Jeroen startte zijn bedrijf in 2004, omdat hij iets creatiefs wilde doen. Jeroen: "Ik volgde een opleiding tot goudsmid, al had het ook meubelmaker kunnen zijn. Hoofddoel was om een zelfstandigendiploma te behalen. De naam Dutch Attitude komt voort uit het ombouwen van typische Hollandse omafietsen naar vette racers, zoals op de foto te zien."

Jeroen zit nooit stil en vindt het leuk om dingen te maken. Hij barst van de ideeën en kan overal wel wat van maken. Wie een bezoek brengt aan Dutch Attitude kijkt zijn ogen uit. Jeroen heeft een andere visie op ‘spullen’. Om zijn veelzijdigheid weer te geven, belichten we drie speciale projecten.

Edelsmederij
Eén van Jeroens specialiteiten is edelsmederij. "Naast trouwringen, maak ik rouwartikelen zoals urnen en sieraden met as van overledenen. Op een subtiele manier kun je een dierbare altijd bij je dragen." Jeroen biedt tevens de mogelijkheid om een workshop edelsmeden te volgen.

Minicamping
"Binnenkort starten we onze minicamping met kleinschalige glamping. Je kunt overnachten in tiny houses, toffe tenten én in de Connexxion bus. We starten met 10 objecten."

Tourtje
Mocht je een plekje boeken op de camping, overweeg dan eens om de eigenhandig gerestaureerde Volkswagen Kever cabrio te huren. Optimaal genieten van de streek, helemaal in ons straatje!
Contact info
DutchAttitude
Bakkersstraat 65 OOSTBURG

Anderen bekeken ook:

Chef Charlotte
Chef Charlotte
Minicamping VierVaart
Minicamping VierVaart
Demain Restaurant
Demain Restaurant