s
Skin & Beauty by Sanne | Orthomoleculair therapie Eline Thomas
24-04-2023
Toen Sanne en Eline half november 2022 de sleutel kregen, was het meteen flink aanpoten. December is een perfecte maand om te starten. Sanne: "De wens om samen met Eline een praktijk te beginnen, hadden we al jaren. Als orthomoleculair therapeut is Eline van de ‘binnenkant’ en als schoonheidsspecialiste ben ik van de buitenkant.”

Sanne's passies & specialiteiten
In volle rust, in een relaxte omgeving die vertrouwen biedt. Dat is waar Skin & Beauty voor staat. Sanne: "Ik heb een studie gevolgd voor huidbehandelingen gericht op vrouwen. Naast huidverbeteringsbehandelingen verzorg ik ook lash lifts en behandelingen aan wimpers en wenkbrauwen." Voor de mannen onder ons; een lash lift is het krullen van de wimpers . In de toekomst wil Sanne graag met permanente make-up aan de slag. "Dat betekent dat ik naast het werk nog een pittige opleiding ga volgen, zodat ik straks natuurgetrouw onder andere zogenaamde 'Powder Brows' kan aanbrengen. Permanente make-up is een uitkomst voor mensen met bepaalde ziekten of klachten. Hen weer blij maken, daar kan ik nu al naar uitkijken!"

Elines passies & specialiteiten
Eline: “Graag help ik mijn cliënten bij het verbeteren van de kwaliteit van leven. Na de orthomoluculaire intake bespreken we hoe je weer gezond en veerkrachtiger wordt. Transformational cupping, ademhaling-, darm- en/of 'herstellen van hormoon huishouding middels leefstijl' zijn methodes die ik toepas." Naast reguliere zorg biedt Eline ook 'hoop'. "Eerdere cliënten hebben aangegeven binnen afzienbare tijd wonderlijke verschillen te ervaren. Meer energie, beter slapen, minder angsten en een betere darmflora." De combinatie van methodes maakt het, zoals zij zelf zegt, 'een factor tot healing'. Op termijn wil Eline uitbreiden met ‘breathwork’; naast één op één ademsessies ook groepsessies en ademcircels. "Mijn werkzaamheden zijn nog relatief nieuw in Zeeland. Geïnteresseerden kunnen mij op Instagram volgen en zo een beter beeld krijgen. Ik heb al veel mensen ontmoet op Instagram en merk dat ze direct enthousiast zijn."
Contact info
Skin & Beauty by Sanne
Dorpsstraat Schoondijke

Anderen bekeken ook:

De Duintjes Pizza & IJsbar
De Duintjes Pizza & IJsbar
Op ’t Hof van de Milliano
Op ’t Hof van de Milliano