s
L'Angolo
02-06-2025

Bij L'Angolo proef je Italië, met een verrassende lokale twist. De smaken van de Italiaanse keuken worden gecombineerd met seizoensproducten van dichtbij. Denk aan gerechten met witte asperges of kokkels uit de Noordzee. Elk bord is met zorg bereid en dat proef je. 

Smaak met signatuur
Sinds 2018 staat Bauke aan het roer bij l’Angolo. De kneepjes van het vak leerde hij tijdens zijn opleiding en door verschillende stages bij restaurants gespecialiseerd in de Franse keuken. “Een Italiaans restaurant runnen was niet mijn oorspronkelijke plan, maar de droom van een eigen zaak leefde altijd al. Toen de plannen er waren om een restaurant te starten kwam l’Angolo op mijn pad. Geen Franse keuken dus, maar toch besloot ik er vol voor te gaan.” Sinds dat moment schreef hij een nieuw hoofdstuk in het verhaal van l’Angolo. Met een verfijnde à la carte kaart en een uitgebreide selectie internationale wijnen, waarin Italiaanse wijnen natuurlijk ruim vertegenwoordigd zijn.

Passie op je bord
Goede voorbereiding is het halve werk. Elke middag starten we in de keuken met het draaien van deeg, het blancheren van verse pasta en het snijden van de ingrediënten. Alles wordt vers bereid en à la minute geserveerd. Het vaste team werkt al jaren als een geoliede machine, met plezier en onderling respect. Dat merk je als gast, niet alleen in de sfeer maar ook op je bord. Uiteindelijk draait het om tevreden gasten en het mooiste compliment voor ons is dat zij genieten en met een glimlach de deur uit gaan. Of je nu komt voor een avond lang tafelen of gewoon een bijzonder goede pizza, met een goed glas wijn, bij ons ben je meer dan welkom!”
Contact info
L'Angolo
Erasmusweg 1 CADZAND

Anderen bekeken ook:

Zilt Plezier
Zilt Plezier
Boerencamping de Paardenwei
Boerencamping de Paardenwei