s
Blom-Line
13-11-2023
Voor gepersonaliseerde boeketten, vers brood en gebak, de leukste producten van lokale ondernemers én service met een glimlach moet je in Aardenburg zijn.
Na haar studie bloemschikkunst in Kortrijk startte ze met het samenstellen van boeketten voor verschillende gelegenheden. De verkoop verliep via haar webshop Blom-Line. Lieke: “Toen de locatie in Aardenburg op mijn pad kwam, heb ik niet lang getwijfeld om Blom-Line uit te breiden naar een fysieke winkel. Met hulp van familie en vrienden hebben we de winkel in twee weken veranderd en ontvingen we op 4 september jl. de eerste klanten tijdens de officiële opening.”

Meer dan alleen een bloemenwinkel
“In Aardenburg probeert iedereen elkaar te helpen. Daarom verkoop ik niet alleen bloemen en brood, maar ook producten van kleine lokale ondernemers.” Met de sapjes van Pluktuin Aardenburg, producten van Tante Steef en De Kleine Boodschapper heeft Blom-Line een gevarieerd aanbod en is het de perfecte plek om een leuk cadeau te vinden.

Wijnen met bloemen
“Terwijl ik met veel zorg en liefde een boeket voor je samenstel, maken ik graag een praatje. Als je langs komt in de winkel is het altijd gezellig, elke week zijn er andere bloemen en er is altijd wel wat nieuws.” Wil je zelf aan de slag met bloemen? Dat kan! Lieke organiseert een hoop leuke workshops. Kransen en kerstballen maken of je eigen Valentijnsboeket? Met een hapje en een drankje is het de ideale activiteit voor een avondje uit! Meer informatie over de workshops vind je op haar website: https://www.blom-line.nl

Blom-Line

Contact info
Blom-Line
Weststraat 77 AARDENBURG

Anderen bekeken ook:

Kinderburgemeester
Kinderburgemeester
Lichtwandeling Aardenburg
Lichtwandeling Aardenburg
Eglizen
Eglizen