s

DE GRENS

Aardenburg
26-11-2023 15:00 t/m 26-11-2023 16:30

Het Inktpotgenootschap presenteert zondag 26 november 2023

Muziektheatergezelschap LEKS compagnie

met 

DE GRENS

Na de zeer succesvolle voorstelling ‘inhetherenhuis’ in Aardenburg van DE WEG, in maart van dit jaar, komt LEKS nu met DE GRENS, dat je een waargebeurd en hoopvol verhaal vertelt, opgetekend aan de rand van Nederland met humor en prachtige muziek.

 

Welkom in Niemandsland, waar niemand zeker is.

 

Muziekvoorstelling De Grens is gebaseerd op dagboekfragmenten van Ekaterina Levental, uit de periode waarin ze als 16-jarige vluchteling aankwam in Nederland. In een indrukwekkende one-woman show vertelt ze over haar zoektocht naar een nieuwe identiteit in diverse opvangkampen. We zien Nederland door de ogen van een buitenstaander, met veel humor en begrip. Ekaterina laat op ontroerende en confronterende wijze zien hoe het leven is in een niemandsland als enkel de hoop nog rest. Een jonge vrouw, die vecht voor haar bestaan, dwars door grenzen, voorbij het oordeel. Ekaterina vertelt, speelt, zingt en begeleidt zichzelf op harp.

De Grens is de vijfde muziektheaterproductie van Leks  compagnie, een samenwerking tussen Ekaterina en regisseur Chris Koolmees.

Ekaterina Levental studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en harp aan de conservatoria van Enschede, Detmold in Duitsland en Rotterdam. Ze werkt als performer met verschillende theater-, opera- en dansgezelschappen en maakt daarnaast deel uit van Duo Bilitis.”

Locatie: 'inhetherenhuis', Sassenstraat 3, Aardenburg

Aanvang: 15.00 uur (zaal open: 14.15 uur - duur voorstelling ca 75 minuten, geen pauze)

Entree: € 17,50 (inclusief welkomstdrankje en hapje)

Reserveringen: mailen naar inktpotgenootschap@gmail.com waarna u een betalingsverzoek ontvangt. Na betaling is uw reservering een feit.

Verdere informatie via +31 (0)622632502 of +31 (0)6025071805 en/of Facebook en https://www.leks.nu/de-grens.

Foto: A. Kers

 

Organisatie

Naam
DE GRENS
Telefoonnummer